Saturday, 3 December 2011

Tepatilah janji :)

Kali nie saya mau cerita sikit pasal KETIDAKPUASHATIAN saya nie . nahh ~ amik kau . memanas suda si kawan nie .

Akceli benda nie baharu lagi . masih panas-panas lagi . sama macam pisang yang digoreng untuk dijadikan kuih tu :p kunun ~

Macam nie ~ ada la bha kazen saya sorang tu , mak kau ! kalau bejanji .. apa yang paling manis ?? GULA ? nah ! janji dia nia lagi manis . konon-konon dia mau bawa saya jalan pegi Ranau . beb, masa tu jgn ckap la mcm mna EXCITEDnya sya mau pegi sana . almaklumlah ~ dekat 4 tahun ndak bejalan g sana . huhuhu .

Bah .. banyak la dia cakap .. mau bawa pegi sini la ~ sana la ~ atas ~ bawah ~ kesimpulannya : SEMUA tempat kunun dea mau bawa saya .. aduhaiiiii . kunun jak la ah nak o.O

Kemuncak cerita nie masa petang kemarin(2.12.2011) .. dia call tau ~ macam nie da cakap .

"Ermmm, esok saya ndak jadi bawa kau jalan, sebab seat dah penuh ... " belum dia habis cakap saya dah OFFkan fon . peduli apa sya dengan orang macam tu . p MAMPU* laaaaa ! naaa . kena suda koe dengan saya.

Plizzz la ~ kalo dah bejanji tu ~ TUNAIKAN la bha . ini ??? awww ~ GTH la vav*y . hohohoho . Masih lagi pula sya HOT skang pasal perkara tu . wahhh ! bikin tension la orang mcm tu .. betulbetul nie ~ ndak tipuu ni .

Fuhhh ~ Jadilah orang yang berpegang kepada janji . PEACE ^^v


Janji tidak semudah A,B,C 
Tidak juga serumit 1,2,3

Tugasan untuk ini : CARILAH ERTI SEBENAR 'JANJI'

1 comment:

  1. sabar k.. nnti kita jalan2... hoho

    ReplyDelete